ÖYLE BİR YERDEN ŞİDDET GELECEK Kİ KINANMAYACAK…!

Hain terör örgütü PKK, Asker eşini ziyarete gelen bir anneyi ve henüz yaşına girmemiş bebeğini alçakça, kalleşçe, namussuzca katletti…
Bunu ilk kez yapmıyorlar, hep böyleler, hep kalleşçe saldırırlar, arkadan, sinsice, kadınlara, çocuklara, savunmasız sivillere saldırırlar ve bunun adına da eylem demekten çekinmezler.
Eyyy Kürt kardeşim, eyyy devlet kurma hayaline kapılmış ahmaklar, eyyy HDP’ye oy verip sonra çıkıp bu hadiseyi kınayan yüzsüzler, bu işin sonunda ne olacak sanıyorsunuz?
Bebekleri öldürerek devlet mi kuracaksınız?
Sizin özgürlüğünüz kadınları katletmekten mi geçiyor?
Sivilleri katleden bir örgütü destekleyerek huzura mı ereceğinizi sanıyorsunuz?
Türk Ordusuna saldırılarda bulunan örgütleri destekleyerek rahata ereceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Bu yolun çıkmaz sokak olduğunu görün artık!
Şiddet nereden gelirse gelsin diyenlere, karşılıklı ölümler olmasın çıkışında bulunan ikiyüzlülere kanmayın, inanmayın, bu öğütün bir parçası olmayın.
Şiddet nerden gelirse gelsin kınanmaz, şiddet Türk Ordusu eliyle geldiği zaman alkışlanır, tekbirlerle karşılanır; zira Mehmetçik bebeklere dokunmaz, kadınlara ilişmez, mazlumlara, masumlara namlu çevirmez.
Karşılıklı ölümler dursun diyenlere şunları söyleyin, bu Vatanı bölmeye çalışanlar, Mehmetçiğimize mermi sıkanlar, bayrağımıza düşman olanlar var oldukça bu Vatan uğruna, Bayrak uğruna Ezan uğruna ölmeye hazır milyonlar her daim olacak. Karşılıklı ölümler dursun değil biz bu aptalca hayalden vazgeçelim ve ölmeyelim diyecek noktaya er ya da geç gelecekler…
Yerel Seçimler yaklaşırken
2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler hızla yaklaşırken geldiğimiz noktada seçimleri ve adayları yavaş yavaş konuşmaya başladık.
Bu noktada özellikle iş başında olan belediye başkanları artık her hal ve hareketine çok dikkat etmek zorundalar, zira hem kendi partilerindeki, hem de rakip partilerden kendi açıklarını kollayacak partilisi olduğu halde bunu ifşa edecek bir sürü koltuk taliplisi olacak!
Yapılan harcamalar artık daha dikkatli takip edilecek, makam araçları artık daha fazla göze batacak, rutin olarak yaptığınız programlar bile artık başka bir gözle değerlendirmeye tabi tutulacak bu sebeple kılı kırk yarmak, bin düşünüp bir konuşmak zorundasınız ki hem şahsınıza, hem de temsil ettiğiniz siyasi partinize zeval gelmesin.
İşiniz zor Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bir gün bir İl Başkanı çıksa ve dese ki:
Ak Parti İl Başkanlığına Şemsettin Ceyhan’dan sonra vazifeyi vekâleten yürüten Abdullah Eryarsoy atandı, tanıdığım kadarıyla kibar ve naif bir insan Abdullah Bey, İl Başkanlığı ile alakalı da ismine karşı menfi bir tepki görmedim, duymadım. İnşallah yeni yürütmesi ve aldığı bu önemli vazife hakkında hayırlı olur ve yerel seçimlerde 13-0 lık başarıyı koruyabilirler.
Geçmiş dönemde Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan İl Başkanlığı vazifelerini yürüttükleri esnada istifa edip Milletvekili Adayı olmuşlar fakat parti genel merkezi kendilerini aday göstermemişti, şimdi insanın gönlüne geliyor bir İl Başkanı da çıksa ve:
“Ben İl Başkanlığı vazifemi bitirene dek hiçbir yere aday olmayacağım, buradaki vazifem bitecek sonrasında siyasi hayatıma nasibime ve hedeflerime göre devam edeceğim” dese ve İl Başkanı olup ta vekil, belediye başkanı vs. yapılmayanlar diye bir tabir olmasa, makama da kişilere de halel gelmese.
Bize kalemle yazmayı öğreten Rabbimize şükürler olsun.

Post Created 86

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön