İyi ki varsın İbrahim Ağabey

Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanlığı vazifesi tarafıma tevdi edildikten kısa bir süre sonra tanıştım kendisiyle. İlk izlenimim hayatı çok fazla ciddiye almayan, hiçbir kurum ya da kişiden beklentisi olmayan bir insan profiliydi. Kendisini Teşkilat Başkanı yapmam yönündeki referans olan dostlarımın kanaatleriyle yol arkadaşlığımız başladı.

Ne bilebilirdim ki ayakkabılarının arkasına basarak yürüyen bu kişinin kocaman bir yüreği olduğunu, bir işaretiyle kitleleri harekete geçirebilecek organizasyon kabiliyeti olduğunu.

Ne bilebilirdim ki vefanın, samimiyetin, dostluğun, yol arkadaşlığının en güzel misallerini onunla yaşayacağımı. CV’ye bakmadan, takım elbiseye, güzel konuşmaya bakmadan kocaman bir yüreğin, dava aşkının nasıl hizmetler edebileceğini ne bilebilirdim ki.

Yapacağı konuşmaları önce kısa kısa notlar halinde hazırlayarak okumaya başladı, sonraları “Sen içinden geldiği gibi konuş, süslü cümlelere ihtiyacın yok ağabey” telkinlerimize uyarak Mahalle teşkilatlarımızla yıllardır yıkılmayacak köprülerin temellerini attı.

Kısa süre içerisinde kılık kıyafetiyle, tüm dış görünümüyle partimizin kurumsal yapısına uyum sağlar hale geldi, o artık Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanıydı.

Aracı olmadığı için mahalle kahvesinde arkadaşlarının yolunu gözler, ilk fırsatta gördüğü arkadaşından ricacı olur ve görüşme yapmak istediği Mahalle Başkanımızın iş yerine veya Mahallesine kendisini bıraktırırdı.

Ayakkabılarının arkasına basmaktan vazgeçmesi kolay olmasa da kısa sürede teşkilat onu bu samimi ve doğal haliyle çok sevmişti.

Ak Parti ona çok şey kattı, muazzam bir kişisel gelişim yaşadı, ama o da Ak Parti’ye gençliğini, aşkını, sevdasını, en güzel yıllarını verdi desek abartmış olmayız.

Bugün hiç kimseyi tanımadan girdiği teşkilatımızda tüm teşkilat hatta neredeyse İl Protokolü tarafından tanınır ve sevilir hale gelmişse bu gösterdiği gayretli ve samimi çalışmalarının bereketiyledir.

Bugün hali hazırda ilk günkü aşkla İlçe Başkanımız Av. Ali Güney’in tensipleriyle (kendisine teşekkürü borç bilirim)Ak Parti Ana Kademe Yenişehir Mahalle Başkanlığı vazifesini yürütmektedir.

Onu daha fazla anlatmaya gerek yok, onu bilen biliyor, bilmeyen çok şey kaybediyor diye bir latife ile yazımızın son kısmına geçelim.

Bugün İbrahim Ökdem’in doğum günü,

İyi ki doğdun İbrahim ÖKDEM,

İyi ki doğdun Efsane Teşkilat Başkanım,

Hepsinden öte iyi ki varsın İbrahim Ağabey…

Post Created 86

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön