YAZMAYA DEVAM…

Yaklaşık on yıl önce Gökhan Meriç ağabeyimin teşviki ile Değişen Kocaeli İnternet Haber sitesi üzerinden köşe yazıları yazmaya başladık. Bu işi daima edindiğim davaya hizmet olarak gördüm, gönüllere girmek için bir araç, haksızlığa ses yükseltmek için bir vasıta, ortaya bir karakter koymak dünya görüşümüzü beyan etmek adına bir yol olarak gördüm bu mecrayı.

Sonrasında Engin Şahin ağabeyimin daveti ile bir müddet Demokrat Kocaeli gazetesinde köşe yazmaya devam ettim, son olarak ta burada Engin Şahin’in tırnaklarıyla kurduğu, büyük hassasiyetle işlettiği En Kocaeli ailesinde yazılarıma devam ettim.

Yazım hayatım boyunca ne kimseden talimat aldım, ne de kimsenin sansürüne maruz kaldım, dünden bu güne bana bu fırsatı veren, desteğini esirgemeyen tüm kardeş ve büyüklerime teşekkür ederim.

Geldiğimiz noktada bundan böyle yazılarıma kendi kişisel sayfamda devam etme kararı almış bulunmaktayım http://www.muradergelen.com bu kararı alma nedenim sadece ve sadece önümüzdeki süreçte zuhur edecek kişisel yoğunluğum nedeniyle müntesibi olduğum bu kurumdaki vazifemi aksatma endişesi taşımamdır. Yoksa Engin ağabey desteği ve pozitif yaklaşımı ile her daim yanımda olmuştur kendisinden Allah razı olsun.

Yazım hayatım boyunca kendi durduğum noktayı ne gelen tebrikler, ne fakire üç beden büyük gelecek üstad gömleği yakıştırmaları, ne de küstah ve küfre kadar varacak eleştirilerle belirlemedim. Kendimi hiçbir vakit yazar olarak görmedim, on yıl evvel özellikle yerelde boş olan bu mecrada bizim mahalleden bir ses, bir nefes olsun istedim, hamd olsun ki şimdilerde bu ses ve nefesler çoğaldı, bu mecrada hizmet eden kardeşlerimizin sayısı arttı, Rabbimiz kaim eylesin.

Hâsılı geleceğin ne getireceğini bilmeyerek şimdi veda etme zamanı, istemeden kırdığımız, ayağına bastığımız kim varsa hakkını helal etsin, bizden yana helal olsun. Bilerek ve isteyerek sesimizi yükselttiğimiz, üzerine yürüdüğümüz, gerçekleri sahte ve yalan dünyalarını aşarak suratlarına vurduğumuz kim varsa da merak etmesin istikbalde de en gür sada bizim sesimiz olacaktır biiznillah.

Bize kalemle yazmayı öğreten Rabbimize şükürler olsun.

Post Created 86

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön