Sibel Gönül’e Oy Atmazsak!!!

Malumunuzdur ki ben Ak Partiliyim ve halen Ak Partide aktif siyaset yapmaktayım.

Hani şu içerisinde Dava Adamı kalmadığını zannettiğiniz Ak Parti’de, hani şu yönetimlerinde Allah rızası için siyaset yapanın olmadığını düşündüğünüz Ak Parti’de.

Üç beş tane leş kargasından sebep herkesin hususi menfaati için siyaset yaptığı zannını beslediğiniz Parti’de siyaset yapıyorum.

Allah Kalplerde olanı muhakkak bilir! Bizler elbette hak olanın önümüze koyulacağı, gizli ve açık yapılanların ifşa olunacağı güne iman etmişiz.

Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Halkımız Belediye Başkanlarını seçecek ve Ak Parti hiçbir zaman olmadığı kadar tartışılır durumda!

Şer ittifakı hiç olmadığı kadar birleşmiş durumda, Saadet Partisinin güçlü olduğu yerlerde CHP’nin, CHP’nin güçlü olduğu yerlerde HDP’nin aday çıkarmadığını şaşırarak izliyoruz, amaç belli Erdoğan’ı devirmek!

Ak Parti Yerel Seçimlerde oy kaybedecek ve erken seçim yaygarasıyla yeni gezi olayları planlanacak!

İşte tam bu sebeple bizler Erdoğan’ın yol arkadaşlarını yalnız bırakmayacağız.

Pazardaki pahalılığı önümüze koyanlara evet bu dönem sıkıntıda olabiliriz ama biz en güzel günlerimizi Erdoğan’ın döneminde yaşadık, en bir küçük sıkıntıda Uzun Adamı terk etmemeliyiz.

Sokaklarında lağım akan İzmir biz bu sefer CHP’yi cezalandıracağız demez iken bizler nefsine mağlup olan birkaç yöneticiye bakarak, pireye kızıp yorgan yakamayız.

Biz Erdoğan’ın yol arkadaşım dediği Sibel Gönül’e oy vereceğiz.

O’na oy vereceğiz çünkü Belediye eliyle  şifresiz erotik yayın yaparak gençlerimizi tekrar zehirlenelerine izin veremeyiz!

Sibel Gönül’e oy vereceğiz çünkü seçim öncesi işe alınıp, seçimden sonra kovulan, maaşları ödenemeyen Belediye işçisi hemşehrilerimizi unutmadık.

Sibel Gönül’e oy vereceğiz çünkü bekli de yüzlerce katı maliyetine yapılan hizmetlerle paramızın uçurulduğunı unutmadık.

Sibel Gönül’e oy vereceğiz çünkü baş örtüsü yüzünden Bekirpaşa Belediyesinde Meclis Üyeliği düşürülen ablamızı unutmadık.

Sen de biliyorsun ki daha sayacak çok şey var güzel kardeşim. Tüm hata, eksik ve yanlışlarına rağmen, samimi, davası için gece gündüz koşturan, biz bu yola o beyaz çarşaflarla çıktık diyen Erdoğan’ı asla yalnız bırakmayacağız!

Ümmetin umudu olan, tankla tüfekle, iftirayla durdurulamayan bu Ak harekete az biraz zora girdik diye sırtımızı dönemeyiz.

Karar senin!

Ama unutma bu sadece basit bir Yerel Seçim değil!

Bize kalemle yazmayı öğreten Allah’a şükürler olsun.

Post Created 86

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön