TÜM BU OLANLAR TESADÜF MÜ? UYANIK OL MÜSLÜMAN!!!

Yeni Zelanda’nın ChristChurch kentinde cuma namazı için camide bulunan 200 kişinin üzerine ateş açan ve 49 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan terörist hakkında çok ilginç detaylar ortaya çıktı. Adının Breton Tarrant olduğu iddia edilen saldırgan, saldırıyı sosyal medyadan canlı yayınlayarak katliam görüntülerini paylaştı. Bretton Tarrant isimli sosyal medya hesabından saldırıdan önce paylaşılan silah fotoğraflarında, daha önce dünyanın başka bölgelerinde Müslümanlara saldırı düzenleyenlerin isimlerinin yazdığı belirtildi. Silahın üstünde Viyana kuşatmasının tarihi (1683) ve 1. Kosova Savaşı sonrasında Sultan 1. Murat’ı şehit eden Miloş Obiliç’in ismi yazılması dikkat çekici.

Katliamı işleyen saldırganın, kendi YouTube sayfasından 70 sayfalık bir manifesto yayınlandığı ortaya çıktı. Tarrant’ın manifestosunda Türklerle ilgili bir bölüm de yer alıyor.

“Türklere” başlığının yer aldığı bölümde şu ifadelere yer verilmiş:

“Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğazın doğu yakasında. Ama boğazın batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa’ya gelirseniz sizi öldüreceğiz.” Konstantinopolis’e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak.”

“Türklere” başlığının yer aldığı bölüm.

Şarjörlerden birinin üzerinde Kiril alfabesiyle Miloş Obiliç yazması dikkat çekti. Miloş Obiliç, Kosova Savaşı’nda Sultan 1. Murat’ı şehit eden Sırp olarak biliniyor.

Bu bilgileri verdikten sonra altta yazdığımız örneklerin bu gelişmeden tamamen bağımsız olduğunu düşünmek herhalde biraz saflık olacaktır.

➖Yabancı istihbarat örgütlerinin taşeronu CHP tarafından organize edilen 8 Mart dünya kadınlar gününde taksimde ezan okunurken yüksek sesle ve düdüklerle protesto edildi.

➖ CHP’li Levent Gültekin’in “ezan kutsal değildir, yalan söylüyorlar, ezanı protesto etme hakkımız var” sözü;

➖ CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nun arkadaşı CHP üyesi Taşkın Ofluoğlu “ezan dinlemek isteyen kaset alsın dinlesin” sözü;

➖ Ekrem İmamoğlu’nun Kapalıçarşı’da vatandaşa “işiniz gücünüz inanç” sözü;

➖ CHP , Balıkesir/Erdek belediye başkan adayı Hüseyin Sarı’nın Fatiha suresi ile dalga geçmesi ve kahkaha atmaları;

➖ CHP , Balıkesir/Edremit belediye başkan adayı Selman Hasan’ın sela verildiği sırada ettiği küfür;

➖ CHP milletvekili Sera Kadıgil’in “O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama BENİM yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya!” sözleri…

Şimdi biz bu açıklamaları yapanlara elbette ki terörist diyemeyiz; lakin organizasyonun tümünün bir elden çıktığı izlenimi edinmek çok ta zor olmasa gerek, içerideki Din, Maneviyat ve Türk düşmanlarını harekete geçirip, aynı zamanda Müslümanlara yönelik eş zamanlı terör eylemi gerçekleştireceksin, aynı gün içerisinde Avrupa Parlamentosu “Ayasofya Cami’ye dönüştürülemez!” kararı verecek ve bizi bütün bu yaşananların tevafuk eseri ayna vakte denk gelecek öyle mi?

Şu anda yapabileceğimiz tek şey oyunu görmek ve Mili ve Yerli kadroları iş başında tutmakla beraber hem kültürel, hem ilmi  ve teknolojik donanımımızı tamam edecek nesil yetiştirme derdinde olmak diye düşünüyorum.

Allah bize yar olsun…

Bize kalemle yazmayı öğreten Rabbimize şükürler olsun.

 

Post Created 86

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön