BU SADECE YEREL SEÇİM DEĞİL DEMİŞTİK!!!

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından İstanbul için Ekrem İmamoğlu’na mazbata verildi. Bu süreçten sonra birçok tanınan isim 31 Mart Yerel Seçimlerine bakış açılarını gösteren paylaşım ve demeçlerde bulundular. Biz “Beka Meselesi” dediğimiz zaman abartmayın diyenler, komplo teorileri üretmeyin diyenler buyurun birkaç paylaşıma beraber bakalım.

Canan KAFTANCIOĞLU

Doktor ve Siyasetçi, Cumhuriyet Halk Partisi parti meclisi üyesi ve İstanbul İl Başkanı. Eşi ile beraber Domuz Eti yiyen ve bunu sosyal medyada paylaşmaktan çekinmeyen, Devlete “Seri Katil” diyen, Sözde Ermeni Soykırımını savunan sözde Türk Vatandaşı bir kadın. Bakın ne demiş Kaftancıoğlu:

İstanbul Seçimlerini CHP’nin almasının ardından Gezi Parkından bir foto paylaşarak Gezi Parkına Bahar geldiğini ve kendisinin de aralarında bulunduğu Gezi Parkı vandallarına “Güzel Gözlü Çocuklar”  yakıştırması yapmış.

Ahmet ŞIK

Ahmet Şık,  gazeteci, yazar ve siyasetçi. Nokta dergisinde muhabir, Reuters haber ajansında da foto muhabir olarak çalıştı. 24 Haziran seçimlerinde HDP’den İstanbul Milletvekili olarak seçildi. Türkiye’nin uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak üzere çalıştığı ner dönem kara propaganda yapan, ABD’nin Türkiye’ye yaptırım kararı aldığında sevinç çığlıkları adam bir tip, bakın ne demiş Ahmet Şık:

İstanbul’un alnmasını bir başlangıç olarak gören Şık Selahattin Demirtaş’ın fotosunu koyarak güzel günler göreceğiz açıklamasıyla Demirtaş’a özgürlük çağrısında bulunmuş!

Can DÜNDAR

Can Dündar’ı size tanıtmaya gerek var mı? Sözde Araştırmacı Gazeteci olan Dündar, Devlet sırlarını ifşa etmekten yargılanırken (Fetöcülerin durdurduğu Silah sevkıyatı yapan Mit Tırlarının görüntülerini yayınlamıştı) Almanya’ya kaçmıştı, orada da yaptığı bu hainliğin karşılığı olarak Alman vatandaşlığı verilerek ödüllendirildi, peki Dündar ne diyor:

 

İstanbul Seçimlerinin CHP lehine sonuçlanmasını kendisi gibi hainlerin İstanbul’a giriş bileti olarak gören Dündar, İmamoğlu’nun galibiyetini Türkiye’ye karşı verdiği mücadelenin zaferi olarak niteliyor.

Emre USLU

EGM Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nda Ağabeyleri tarafından Komiser rütbesine kadar yükseltilmiştir. FETÖ ile olan irtibatını gizlemeyen, dış mihraklara ajanlık faaliyeti yaparak hizmet ettiği söylenen Uslu da gayet mutlu bakın İmaoğlu’nun zaferini attığı twitle nasıl kutlamış:

Sonuç olarak gelinen noktada Cumhur İttifakının karşısında olan tüm şer odaklarının Yerel Seçimleri sadece bir Yerel Seçim olarak algılamadığı, bu sürecin Erdoğan’ı devirmek adına büyük bir adım olarak planlandığı aşikar.

Ama Ak Parti’ye bir ders vermek lazım değil mi!

Bir kulak çekmek gerekiyor değil mi!

Evet ders veren seçmen, inşaallah gelişen bu süreçten de ders alır ve inşaallah Erdoğan da seçmeninin sesine kulak verir ve beklenen hamleleri yapar.

Unutmayın! Bundan böyle Ak Parti muhtarlık seçimlerine dahi girecek olsa bu seçim Beka Meselesidir, bunu böyle okumak ve iyi analiz etmek gerekmektedir. Allah başta yöneticilerimizin ve Milletimizin ferasetini arttırsın.

Bize kalemle yazmayı öğreten Rabbimize şükürler olsun.

 

Post Created 86

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön