ÇOK DÜNYEVİLEŞTİK CANIM…

Bir bayram ziyaretinde Saadet Partili bir akrabam ile bayramlaşmanın ardından konu ister istemez siyasete geldi, biz Erdoğan’ın Başörtüsü, Katsayı gibi muhafazakâr kesimi direk etkileyen birçok sorunu çözdüğünden bahsettiğimizde aldığım yanıta çok şaşırmıştım, şöyle cevap vermişti muhatabım:

−Aman canım başörtüsü sorununu çözdü de ne oldu, başını örten mi kaldı!

Evet, ne demek lazımdı şimdi bu çıkış karşısında, yasağı kaldırmış olabilirsin ama Milletin İmani hassasiyetlerini kaybetmesine mani olamamışsın yazık!

Son günlerin moda terimleri bunlar,

Ruhumuzu kaybettik,

Eskiden böyle miydi, imkân yoktu ama heyecan vardı,

Mücahitler müteahhit oldu!

Çok dünyevileştik canım çok.

Bizim tarafımızdan yıllar önce belli olan sorunlar, yıllar sonra belki de maazallah geç kalınmış bir zamanda dillendirilmeye başlanıldı, geç kalınmasına mı üzülelim, geç te olsa anlaşılmış olmamıza mı sevinelim bilemiyorum.

Tabi bu durum eksisiyle, artısıyla Ak Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a yazıyor maalesef!

Erdoğan sizi Belediye Başkanı yapacak ama aynı zamanda lükse, şatafata, kaçmanıza da mani olacak, O sizi bürokrat yapacak ama içinizdeki mücahit ruhunda ölmesine müsaade etmeyecek.

Sizi Milletvekili, Bakan yapacak; ama bir şekilde akçeli işlere karışmanıza da mani olacak.

Canım o zaman helal süt emmiş, halen mücahit ruhunu kaybetmemiş, dava ehli adamları bulup getirsin böylesi makamlara.

Evet, teşkilatından tutunda Meclise kadar, Bürokrasiden tutun da Valisine kadar böyle temiz, dürüst, çalışkan insanları iş başına getirmekle mükellef Erdoğan.

Ona kurdu kuzu diye anlatanlara kanmamalı, ahbap çavuş ilişkilerine aldanmamalı Erdoğan.

İş başına getirirken Mücahit olanlar, parayla, makam ve kadınla imtihan olunca devrilmişler sizi ilgilendirmez suç Erdoğan’ın.

Tertemiz Anadolu çocukları dahi iyi bir ev, iyi bir araba, biraz daha para için değerlerini hiçe sayan işlerde bulunmuşlar size ne suç Erdoğan’ın.

Suçu ve suçluyu bulmak kolay, mes’uliyeti birilerine bırakmak daha kola herkes bu önemli vazifede rol almalı ve Siyaseti, Bürokrasiyi sadece İnsanlığa ve Davasına hizmet olarak görenlere sahip çıkmalı.

Ak Parti içindeki bazı niyeti hususi menfaatleri olanların “Siyasal İslam” kavramına daha fazla zarar vermesine müsaade etmemeli ve  “Siyasetin kirli sokaklarında volta atan maddeperest avamların davamızı kirletmesine müsaade etmeyeceğiz.” sloganı artık yüksek sesle dile getirilmelidir

Bize kalemle yazmayı öğreten Rabbimize şükürler olsun.

 

 

 

 

 

Post Created 87

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Benzer yazılar

Begin typing your search above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Üste dön